1. Novosti iz Zaklade
  2. Održana umrežavanja dionika u lokalnim zajednicama za male projekte

Održana umrežavanja dionika u lokalnim zajednicama za male projekte

Održana su umrežavanja dionika u lokalnim zajednciama članova Fonda gradova i općina. U suradnji sa Gradom Porečom umrežavanje je bilo organizirano 03.10., sa Općinom Funtana 04.10. i Gradom Buzetom 10.10.2019.

Umrežavanju je prisustvovalo sveukupno tridesetak predstavnika udruga, ustanova i mjesnih odbora. Uz kratke prezentacije samog natječaja za male projekte u zajednici „Mali projekt za bolje sutra“, svi sudionici su imali priliku pitati i razjasniti nejasnoće oko natječaja ili njihovih projektnih ideja, no isto tako bila je to dobra prilika za umrežavanje uz mapiranje postojećih resursa, pronalazak zajedničkih rješenja, određivanje prioriteta za rješavanje te na kraju definiranja i/ili oblikovanja malih projekata.

Neki sa željom za umrežavanjem, a neki sa već razrađenim projektnim idejama sjedili su za istim stolom te zajednički pronalazili rješenja za pojedine probleme njihove lokalne zajednice. Koliko njih će te ideje i rješenja pretvoriti u konkretne akcije te oblikovati mali projekt saznati ćemo uskoro. Natječaj je otvoren još samo 2 dana...

Povratak na prethodnu stranicu