1. Novosti iz udruga
  2. U Puli izložba “Volonteri na djelu” u sklopu Međunarodnog dana volontera

U Puli izložba “Volonteri na djelu” u sklopu Međunarodnog dana volontera

Volonterski centar Istra pozva vas na ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana volontera.

Međunarodni dan volontera obilježava se u četvrtak 5.12.2019. godine, a ove godine želja je u obilježavanje uključiti i širu javnost. Tim povodom Volonterski centar Istra, kroz ideju mladih iz Kluba mladih volontera/ki, organizira javnu izložbu “Volonteri na djelu”, koja će se postaviti i otvoriti na Trgu Portarata u Puli sa službenim otvaranjem u 10 sati. Izložba će na Portarati biti do 13 sati, nakon čega se seli u prostor organizatora (adresa: Flavijevska 8, Pula).

Cilj same izložbe je, osim obilježavanja i proslave Međunarodnog dana volontera, promovirati, informirati i proširiti vrijednosti volonterstva u lokalnoj zajednici te kroz fotografije “pravih/ stvarnih volontera na djelu” pokazati i istaknuti značaj i vrijednost volontera/ki i volonterstva u zajednici. Osim toga, ovo je i prilika za promoviranje Vaše organizacije javnosti te umreževanje s ostalim organizacijama.


U slučaju kiše, otvorenje će se preseliti u prostor Udruge ZUM i Volonterskog centra Istra (Flavijevska 8, Pula).

Izložba se održava u suorganizaciji Volonterskog centra Istra, Udruge ZUM i Savjeta mladih Grada Pule te kroz projekte “Volonterstvo - snaga mladih” (sufinancirano uz podršku Grada Pule) i “Razvoj volonterstva u Istri” (sufinancirano uz podršku Istarske županije).

Više informacija na službenoj stranici VCI-a: http://vci.hr/

Povratak na prethodnu stranicu