2. U četvrtak 4.10.2018. provodimo program „Aktivni u zajednici“ na području Grada Crikvenice

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna u Crikvenici realizirat će se i aktivnosti u okviru programa „Aktivni u zajednici“ kojeg Zaklada provodi na području Grada Crikvenice. Dan za sport i zabavu na plaži i sportskim terenima zakazan je za 4. listopada u objektu Hostela „Karlovac”. Jutarnji termini od 10:00 do 13:30 rezervirani su za djecu iz vrtića i učenike osnovnih škola iz Crikvenice, Selca, Jadranova i Dramlja, dok je u popodnevnim satima, od 16:00 do 18:00 sati, ulaz slobodan za sve posjetitelje te će svi zainteresirani imati priliku zabaviti se uz razne aktivnosti poput penjanja po umjetnoj stijeni,  ljudski stolni nogomet, sportske igre i poligone s loptom u društvu predstavnika sportskih klubova, obilazak poučne staze u sklopu Hostela „Karlovac“, interaktivne igre i radionice za djecu i roditelje.

Cjelotjedni program Dječjeg tjedan u Crikvenici možete pogledati ovdje.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u 2018. godini provodi program „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području 5 županija: Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska.