2. Tribina “Kakve promjene Rojcu donose različite političke opcije na izborima?”

Tribina “Kakve promjene Rojcu donose različite političke opcije na izborima?”

Savez udruga Rojca u četvrtak, 11.5.2017. s početkom u 19h u Dnevnom boravku Rojca organizira tribinu s kandidatima za gradonačelnika Grada Pule na temu „Kakve promjene Rojcu donose različite političke opcije na izborima?“. U budućem razvoju DC-a Rojc nužne su inovacije unutar polja civilnog društva te otvorenost za djelovanje unutar šireg društvenog konteksta što je usmjerilo aktere u Rojcu na promišljanje i zagovaranje novog modela upravljanja zgradom, ali i razvoja čitavog niza aktivnosti kojima se želi široj javnosti omogućiti korištenje sadržaja te upravljanje zgradom. Stoga je Savez udruga Rojca u suradnji s udrugama iz DC Rojc pripremio publikaciju „Pogled u budućnost“ koja se nalazi na linku: http://rojcnet.pula.org/images/moj_novi_folder_za_PDFove/publikacija%202016-ilovepdf-compressed.pdf Cilj tribine je informirati zainteresiranu javnost o programima kandidata za gradonačelnika iz područja kulture, civilnog društva i održivog razvoja koji su vezani za rad udruga i djelovanje Društvenog centra Rojc te njihova vizija o daljnjem modelu upravljanja Društvenim centrom Rojc.

Organizator: Platforma Saveza udruga Rojca