2. Tražili ste: Još jedna radionica o digitalnom marketingu

Tražili ste: Još jedna radionica o digitalnom marketingu

Zbog velikog interesa organiziramo još jednu radionicu koja će se održati u Pazinu u utorak, 11.12. u popodnevnim satima.  Radionica je prvenstveno namijenjena udrugama mladih i udrugama koje se bave mladima, ali i svim ostalim udrugama i neprofitnim organizacijama koje ne mogu doći u srijedu ili kojima više odgovara popodnevni termin ili kojima je Pazin bliže.

Radionica će se održati u Društvenom centru „Veli Jože“ u Pazinu (154. brigade Hrvatske vojske 5) u utorak 11.12.2018. godine od 14:00 do 18:00.

Prijave na radionicu potrebno je poslati na e-mail: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Program radionice:

14:00-14:30 Uvod, pregled trendova digitalnog marketinga i okruženja
14:30-16:00 Korištenje digitalne komunikacije, društvenih mreža i content marketinga za projektne aktivnosti, brendiranje projekta i postizanje ciljeva
16:00-16:40 Alati i resursi – izrada web stranice, editiranje fotografija i videa, pronalazak sadržaja, SEO (prilagodba sadržaja za tražilice)
16:40-18:00 Vježba: izrada digitalnog komunikacijskog plana

U sklopu projekta SOS kojeg Zaklada provodi u suradnji s Gradom Pula, Udrugom mladih i Alumni FET Pula i Zakladom Slagalicom – Zaklada za razvoj lokalne zajednice, u dosadašnjim je razgovorima s mladima i raznim neprofitnim organizacijama koje rade s mladima, Zaklada uočila potrebu o nužnoj edukaciji članova organizacija o digitalnom marketingu i drugačijim načinima komuniciranja sa mladima. U Europskoj strategiji za mlade prioritetno je ulaganje i osnaživanje mladih, razvijanje talenta, kreativnih vještina, poduzetničkog načina razmišljanja, aktivnost i doprinos mladih stvaralaštvu. Edukacijom mladih i djelatnika koji rade u području mladih želi se proširiti njihovo znanje, vještine, razviti poduzetnički duh, samozapošljavanje, te ih informirati o društvenom poduzetništvu i njegovim mnogobrojnim prednostima.