2. Sudjelujte u promotivnom spotu Ureda za udruge

Sudjelujte u promotivnom spotu Ureda za udruge

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva udruge koje žele promovirati svoje aktivnosti u okviru Dana otvorenih vrata udruga 2018., da se prijave na javni natječaj za sudjelovanje u promotivnom video spotu za promicanje vidljivosti manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2018. na HRT-u i društvenim mrežama.

Sve udruge zainteresirane za sudjelovanje u izradi promotivnog video spota pozivamo da u kratkom video klipu predstave rad svoje udruge, članove i/ili aktivnosti koje udruga provodi. Najzanimljiviji i najoriginalniji video klipovi će ući u finalnu obradu u izradi promotivnog video spota za potrebe najave Dana otvorenih vrata udruga 2018. na HRT-u i društvenim mrežama.

Promotivni video spot u trajanju od 30 sekundi prikazivat će se na HRT-u , a promotivni video u trajanju od 120 sekundi koristit će se za promociju na web stranicama www.udruge.hr i www.udruge.gov.hr i Facebook stranici Dani otvorenih vrata udruga. Udruge čiji video klipovi će se koristiti u izradi promotivnog video spota, biti će nagrađeni za svoj trud jednom objavom na Facebook stranici Dani otvorenih vrata udruga pod naslovom „Udruga u fokusu“ u periodu od 7. svibnja do 23. svibnja 2018. u sklopu informiranja javnosti o nadolazećoj manifestaciji.

Više informacija o načinu prijave možete pronaći na mrežnim stranicama Ureda za udruge (“Javni natječaj za sudjelovanje u promotivnom video spotu za promicanje vidljivosti manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2018”).