2. Saznajte koji su natječaji raspoloživi udrugama u 2020. godini na edukaciji u Labinu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva 23.01.2020. godine s početkom u 12 sati u Labinu u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin (Rudarska ul.1a) održati će edukaciju namijenjenu udrugama s ciljem informiranja o nadolazećim natječajima u 2020. godini.

S novom 2020. godinom, otvaraju se i nove mogućnosti povlačenja sredstava iz europskih fondova namijenjeni h udrugama. Europski fondovi izvrsna su prilika koju treba iskoristiti kako bi se ojačao rad udruga kroz kvalitetne projekte koje će zadovoljiti potrebe ciljanih skupina. Europski fondovi pružaju mogućnost sufinanciranja plaća djelatnika, nabavu opreme potrebne za kvalitetan rad udruge i provedbu aktivnosti.

Pozivaju se sve udruge da se pridruže edukaciji te svoju prijavu izvrše putem Google obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/VctHnYtTB9BtmFi67

Edukacija se održava u sklopu projekta SOS (socijaliziraj, osvijesti, samozaposli), kojeg Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva provodi s Gradom Pula - Pola, udrugom Alumni FET Pula i Zakladom Slagalica iz Osijeka, a financiran je sredstvima Europske unije iz programa Europski socijalni fond.