2. Saznajte koji su natječaji raspoloživi udrugama u 2020. godini na edukaciji u Puli

Nastavno edukaciji o natječajima dostupnima za udruge, a koju je Zaklada 23. siječnja održala u Labinu, zbog velikog iskaza interesa edukaciju će 02.03.2020. godine s početkom u 14:00 održati i u Puli u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice Pula.

Cilj edukacije je informirati udruge o mogućnostima apliciranja na natječaje u svrhu povlačenja financijskih sredstava iz europskih fondova i financiranja aktivnosti koje udruge žele provoditi u nadolazećim godinama. S obzirom da je objavljen indikativni godišnji plan objave Poziva na dostavu projektnih prijedloga OPULJP-a, naglasak edukacije biti će upravo na ESF natječaje.

Prijavu je potrebno izvršiti putem Google obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/U4yn5AtU1DvxtDcu6

Edukacija se održava u sklopu projekta SOS (socijaliziraj, osvijesti, samozaposli), kojeg Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva provodi s Gradom Pula - Pola, udrugom Alumni FET Pula i Zakladom Slagalica iz Osijeka, a financiran je sredstvima Europske unije iz programa Europski socijalni fond.