1. Novosti iz udruga
  2. REkreator obilježava Dan planeta Zemlje u Rovinju

REkreator obilježava Dan planeta Zemlje u Rovinju

Udruga REkreator poziva Vas na akciju podjele besplatnih platnenih vrećica koja će se održati u nedjelju, 22. travnja 2018. godine na Trgu Maršala Tita u Rovinju, od 09-15 sati, a u sklopu obilježavanja Dan planeta Zemlje.

Cilj ove akcije je pridonijeti smanjenju nepotrebog zagađenja okoliša jednokratnim plastičnim vrećicama prelaskom na ekološki prihvatljivu alternativu, a kao takvu, akciju je podržao i Grad Rovinj. Korištenjem platnenih umjesto plastičnih vrećica, čuvamo prirodne resurse i ekosustave,doprinosimo stvaranju čišćeg, zdravijeg svijeta, bez nasilja prema životinjama i prirodi.

Platnene vrećice koje su čvršče, udobnije te praktičnije za uporabu i višekratno korištenje,u nedjelju ćete na štandu udruge REkreator dobiti – potpuno besplatno, a samu akciju podjele popratit će izložba uporabnih predmeta nastalih prenamjenom korištenih plastičnih vrećica autorice Tanje Blašković.

Pridružite se u stvaranju čiščeg i zdravijeg okoliša i očuvanju prirode i sa sobom ponesite plastične vrećice koje vam više ne trebaju i zamijenite ih za platnene.

Više informacija na:
www.rekreator.wordpress.com i facebook.com/udruga.rekreator