2. Regionalni dani EU fondova u Puli, 5.7.

Regionalni dani EU fondova u Puli, 5.7.

Dana 5.7. u Gradskoj vijećnici Komunalne palače Grada Pule (Trg Forum 1) s početkom u 10:00 sati, održat će se događanje "Regionalni dani EU fondova". Događanje je namijenjeno svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Ovo informativno edukativno događanje započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Pule kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije. Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja“ na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja Kristian Korunić iz tvrtke Moneo Savjetovanje d.o.o. održat će interaktivnu radionicu „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?“ na kojoj će sudionici imati priliku saznati preduvjete potrebne za prijavu na natječaj, kao i kako izraditi projektni prijedlog. Na radionici će se također obraditi tema o pripremi natječajne dokumentacije i proceduri slanja projektne prijave te na čemu se najviše gube, a na čemu dobivaju bodovi. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika.

Više o "Regionalnim danima EU fondova" možete pronaći ovdje, a prijava je obvezna putem sljedeće poveznice.