1. Novosti iz Zaklade
  2. Razrada ideje društvenog programa u Vrhovcu

Razrada ideje društvenog programa u Vrhovcu

Samim ulaskom u mjesto Vrhovac kod Ozlja može se primijetiti kako želje za razvojem lokalne zajednice ne nedostaje. Sudionica "Akademije razvoja lokalnih zajednica", Ivana Ferenac Sudac okupila je 20ak ljudi koji će joj pomoći u realizaciji njene ideje.

Ideja je na postojećem terenu urediti prostor za izgradnju dječjeg igrališta s obzirom da djeca zasad imaju na korištenje za igru samo školsko igralište dok bi postavljanjem dječjih sprava omogućilo djeci predškolskog uzrasta da imaju svoj prostor.

Radionici je prisustvovala gradonačelnica grada Ozlja, Gordana Lipišinić, velečasni Josip Jakovčić, upravitelj župe u Vrhovcu, predstavnici sportskog društva Vrhovac,  predstavnici DVD-a Vrhovac, predstavnici udruge vinara i vinogradara Trs, lovačkog društva Zec Vrhovac, KUD-a Vrhovac, OPG-a Čulig te mjesni odbor Vrhovac.

Vrhovac, u zajednici broji mnoge realizirane ideje, ideje koje su u tijeku i one koje će se tek realizirati, postavljanje fitness sprave predviđeno je do kraja godine.

"Ova radionica provodi se u sklopu Programa Aktivni u zajednici koji se provodi uz programsku suradnju i financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva"

Povratak na prethodnu stranicu