2. Raspored prezentacija natječaja „Mali projekti za bolje sutra“

Raspored prezentacija natječaja „Mali projekti za bolje sutra“

Zaklada poziva sve zainteresirane predstavnike udruga, ustanova i mjesnih odbora na prezentacije natječaja "Mali projekti za bolje sutra" :

• u Medulinu, u utorak 5.4.2016. u prostorima 3MC u zgradi Društvenog doma (prizemlje) na adresi Centar 58  s početkom u 16.30 sati

Previđeno trajanje prezentacije je sat vremena. Inače, financijska sredstva za provedbu natječaja "Mali projekti za bolje sutra" osigurana su iz Fonda gradova i općina za 2016. godinu. Članovi/ice Fonda od ove godine su: Buzet, Buje, Labin, Novigrad, Pazin, Vodnjan, Poreč, Rovinj, Svetvinčenat, Vrsar, Kanfanar, Marčana, Motovun, Ližnjan, Medulin, Funtana i Bale. Ukupan fond iz kojeg se natječaj raspisuje iznosi 220.000,00 kuna, a najviši iznos pojedinačne financijske potpore koji se može ostvariti je sa dosadašnjih 10.000,00 kn povećan na 15.000,00 kn po projektu. Rok za prijavu na natječaj je 11.04.2016. U tijeku smo dogovaranja iste prezentacije i u ostalim gradovima i općinama članovima Fonda, stoga pratite naš web i Facebook za daljnje obavijesti. Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije jedan dan prije održavanja prezentacije na kojoj želite prisustvovati sa sljedećim informacijama: ime i prezime, organizacija i napomena: „prezentacija malih projekata u (ime grada/općine)“. Veselimo se Vašem dolasku!   Poziv na prezentaciju_Labin Poziv na prezentaciju_Medulin