2. Raspisan natječaj za programe i projekte organizacija civilnog društva Grada Poreča

Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo donio je 18. prosinca 2019. Odluku o načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Poreča-Parenzo za 2020. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture, zdravstva i socijalne skrbi.

Odlukom se utvrđuje i dokumentacija za provedbu natječaja. Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području: razvoja civilnog društva, kulture i socijalne skrbi objavljuje i provodi Upravni odjel za društvene djelatnosti. Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule.

Javni natječaj objavljuje se 19.12.2019., a rok za podnošenje prijava traje do 18.01.2020. godine.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 849.500,00 kuna.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati).

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 11.1.2020. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Grada Poreča - Parenzo ili mrežnim stranicama Zaklade u dijelu otvoreni natječaji.