2. Radionice namijenjene potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava ESF-a

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU te u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama nastavlja s provedbom radionica namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u području upravljanja projektnim ciklusom, procjenom potreba u lokalnoj zajednici, osiguravanjem kvalitetne provedbe projekata, menadžmentom volontera i drugim relevantnim temama.

Cilj je ovih radionica upoznati sudionike s osnovnim pojmovima vezanima uz teme korisne prilikom osmišljavanja projektnih prijedloga, s osobitim naglaskom na mogućnosti prijava na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda.

Jednodnevne i dvodnevne radionice održavat će se od travnja do studenoga 2019. godine u četirima hrvatskim regijama – Sjeverna i sjeverozapadna Hrvatska (Zagreb, Čakovec, Bjelovar – mjesto održavanja bit će objavljeno uz prijavni obrazac), Istočna Hrvatska (Osijek), Jugozapadna Hrvatska (Rijeka) te Južna Hrvatska (Split).

Detaljima o svakoj radionici, datumima održavanja i prijavnim obrascima za sudjelovanje bit će moguće pristupiti na poveznici https://www.financijskepodrske.hr/home/events.

Raspored radionica regionalnih suradnih organizacija 2019. možete pronaći OVDJE.