1. Novosti iz udruga
  2. Pulski filmski festival traži volontere!

Pulski filmski festival traži volontere!

Pulski filmski festival poziva sve zainteresirane pojedince starije od 15 godina da postanu dio entuzijastičnog tima 67. Pulskog filmskog festivala i steknu nezaboravno iskustvo kroz dinamične programske i organizacijske aktivnosti najdugovječnijeg filmskog festivala u Hrvatskoj!

Od 18. do 26. srpnja volonteri sudjeluju u pripremnim i provedbenim aktivnostima, a u prijavi mogu iskazati afinitete prema određenim festivalskim cjelinama; odjelu za odnose s javnošću, marketinga, ureda za goste ili odjelu tehnike i produkcije.

Zbog iznimnog interesa, otvorena je i mogućnost volontiranja starijim maloljetnicima (od 15 do 18 godina), koji uz roditeljsku suglasnost mogu postati dio volonterske ekipe.

Prijave se zaprimaju putem online obrasca, otvorene su do 26. lipnja ili do popunjavanja predviđenih volonterskih pozicija. Dodatne informacije mogu se dobiti i putem e-pošte volonteri@pulafilmfestival.hr.

Obrazac za prijavu, Pravilnik za volontere te Suglasnost za volontiranje maloljetnih volontera možete pronaći na službenim stranicama Pulskog filmskog festivala

Izuzev jedinstvenog festivalskog iskustva i usavršavanja dosadašnjih znanja te stjecanja vještina unutar vlastitog interesnog područja, svim volonterima osigurana je festivalska akreditacija, uz koju besplatno mogu pratiti sve festivalske programe, službena majica, volonterska knjižica te topli obroci tijekom trajanja Festivala. Također, i ove su godine za sve gostujuće volontere osigurane parcele za kampiranje u Kampu Arena Stoja (uz posjedovanje vlastite opreme) tijekom Festivala od 18. do 26. srpnja.

U slučaju iznenadne spriječenosti ili odustajanja prijavljeni volonteri svoje sudjelovanje mogu otkazati najkasnije do 7. srpnja 2020. godine.