1. Novosti iz udruga
  2. Projekt Zaposli se! počinje besplatnim radionicama

Projekt Zaposli se! počinje besplatnim radionicama

Obavještavamo Vas da udruga ZUM od 8.-10.ožujka 2017. u sklopu projekta Zaposli se! organizira besplatne radionice, seminare i predavanja.

Seminari, predavanja i radionice namijenjeni su mladima koji žele steći dodatna znanja i vještine da bi se lakše zaposlili odnosno samozaposlili, te sve one koji žele saznati za nove mogućnosti na području poduzetništva i samozapošljavanja.

U srijedu, 8. ožujka 2017. s početkom u 16 sati na rasporedu je stručni seminar “Izrada poslovnog plana i strateško planiranje”, nakon čega slijedi predavanje o Erasmusu za poduzetnike i Europskoj volonterskoj službi.

U četvrtak, 9. ožujka 2017. s početkom u 16 sati očekuje vas zanimljiva radionica pisanja životopisa te predavanje o društvenom poduzetništvu.

Posljednji dan, 10.ožujka 2017.  na rasporedu je predavanje o “Samozapošljavanju u poljoprivredi” te predavanje „Plasiranje svog proizvoda i poduzeća na tržište: Izrada marketinških strategija i web marketing”.

Seminari i predavanja bit će organizirani u novim prostorijama udruge ZUM na adresi Flavijevska 8, Pula. Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na predavanjima mogu prijaviti na mail jelena@mladipula.org. Dodatne informacije o projektu dostupne su na web stranicama i društvenim mrežama udruge ZUM, udruge INFORMO i ostalih partnera.

Projekt Zaposli se! usmjeren je na obrazovanje i informiranje mladih na području Istarske županije, a provodi ga udruga INFORMO u suradnji s udrugama ZUM, ISTARSKO-ekomuzej, Labin Art Express i Otvoreno učilište Diopter. Projekt sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Provjerite i Facebook event Zaposli se!