2. Prijavi se na Mirovne studije!

Prijavi se na Mirovne studije!

Mirovni studiji su program neformalnog obrazovanja Centra za mirovne studije koji educira, motivira, osnažuje i povezuje osobe za rad na društvenoj promjeni. Pokrenuti su i održani sa željom da promišljaju i grade alternative te potaknu sudionike i sudionice programa da postanu aktivni nositelji promjena - kroz rad u kolektivima i zajednicama kojima pripadaju.

Program se odvija od siječnja do lipnja kroz 130 sati predavanja, radionica i praktičnog rada. Omogućuje rad na osobnim vještinama potrebnim za suradnju, nudi analizu gorućih društvenih problema i upoznaje s praksama za njihovu transformaciju. Organiziran je kroz 3 modula i 7 programskih cjelina.

Participacija u troškovima programa za cijelu godinu iznosi 1.500 kuna za zaposlene, 1.000 kuna za studente, umirovljenike, nezaposlene.

Prijave za Mirovne studije bit će otvorene do 9.12.2018.
Za više informacija pogledajte na www.cms.hr/hr/mirovni-studiji ili nazovite na 01 482 00 94 ili 091 33 00 183.