2. Predstavljanje programa “Aktivni u zajednici”: Duga Resa, Kumrovec, Radoboj i Zabok

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u:

• Općini Kumrovec dana 13.03.2018. godine u 14:30 sati, u prostorima Velike vijećnice Općine Kumrovec na adresi Ulica Josipa Broza Tita 12
  • Općini Radoboj dana 13.03.2018. godine u 18:00 sati, u prostorima Centra za prirodu Zagorje na adresi Radoboj 34
  • Gradu Zaboku dana 14.03.2018. godine u 14:00 sati, u prostorima Gradske galerije Grada Zaboka na adresi Zivtov trg 10
  • Gradu Duga Resa dana 14.03.2018. godine u 17:30 sati, u prostorima Demokratskog rasadnika na adresi Trg Sv. Jurja 3

Navedeni su gradovi i općine 4 u nizu od ukupno 15 gradova i općina odabranih temeljem Javnog poziva za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i drugim dionicima  lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer...aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

U nastavku možete pronaći Pozive za pojedini Grad/Općinu.