2. Predstavljanje programa “Aktivni u zajednici”: Crikvenica, Glina, Jasenovac, Lanišće

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u:

• Gradu Crikvenica dana 06.03.2018. godine u 15:00 sati u prostorima Gradske uprava Grada Crikvenice (sala za sastanke) na adresi Kralja Tomislava 85
  • Općini Lanišće dana 06.03.2018. godine u 18:00 sati u prostorima Općinske vijećnice Općine Lanišće na adresi Lanišće 2
  • Općini Jasenovac dana 07.03.2018. godine u 11:00 sati u prostorima Općinske vijećnice Općine Jasenovac na adresi Trg kralja Petra Svačića 19
  • Gradu Glina dana 07.03.2018. godine u 14:30 u prostorima vijećnice Gradske uprave Grada Gline na adresi Trg Bana Josipa Jelačića 2

Navedeni su gradovi 4 u nizu od ukupno 15 gradova odabranih temeljem Javnog poziva za provedbu programa „Aktivni u zajednici“, a cilj kojeg je povećati društveni kapital. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima i drugim dionicima  lokalne zajednice želimo riješiti konkretni problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer...aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

U nastavku možete pronaći Pozive za pojedini Grad/Općinu.