2. Predstavljanja natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ u 5 županija!

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je dana 14.04.2017. godine raspisala natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ za financiranje aktivnosti udruga, zaklada i ustanova sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. U istih pet županija Zaklada će održati predstavljanje natječaja kako bi približili uvjete potencijalnim prijaviteljima.

Prezentacije će se održati kako slijedi:

SRIJEDA 26.04.

Krapinsko-zagorska županija – ZABOK – 14:30

(Mreža udruga Zagor, Trg Svete Jelene 6, 49210 Zabok)

Sisačko-moslavačka županija – GLINA – 17:30

(Hrvatski dom, Ul. Stjepana i Antuna Radića 10, 44400 Glina)

PETAK 28.04.

Karlovačka županija – OGULIN – 14:30

(Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin, Bernardina Frankopana 9, 47300 Ogulin)

Primorsko-goranska županija – RIJEKA – 17:30

(Udruga SMART, Blaža Polića 2/IV, 51000 Rijeka)

SRIJEDA 03.05.

Istarska županija – PULA – 14:30

(Gradska knjižnica i čitaonica Pula, Kandlerova ul. 39, 52100 Pula)

Zainteresirani svoje sudjelovanje mogu priajviti na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr s naznakom „Prezentacija *ime grada u kojem je prezentacija*“.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, potpisanim s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, nadležna za 5 županija: Istarsku, Primorsko-goransku, Karlovačku, Sisačko-moslavačku i Krapinsko-zagorsku. Više o natječajima Zaklade možete pročitati na www.civilnodrustvo-istra.hr te www.filantropija.hr