2. Poziv za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih i regionalnih volonterskih centara u 2018. godini

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku objavilo je Poziv za prijavu jednogodišnjih projekata lokalnih i regionalnih volonterskih centara u 2018. godini. Opći cilj je promoviranje i razvoj volonterstva na području Republike Hrvatske kroz financiranje lokalnih i regionalnih volonterskih centara - udruga koje se sustavno bave razvojem volonterstva na lokalnoj, odnosno regionalnoj razini.

Ukupno planirana vrijednost Poziva je 2.400.000,00 kuna, a najmanj iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti po pojedinom projektu prijavljenom na prioritetno područje P1 Lokalni volonterski centri iznosi 30.000,00, dok najviši iznosi 130.000,00 kuna. Za prioritetno područje P2 Regionalni volonterski centri najmanji prijavljen iznos po projektu može biti 100.000,00, dok je najviši 200.000,00 kuna.

Rok za prijavu projekta je do dana 30. travnja 2018. godine.

Potrebnu dokumentaciju te više o Pozivu možete pronaći ovdje.