2. Otvoren Javni poziv Grada Buje-Buie te prezentacija istog

Otvoren Javni poziv Grada Buje-Buie te prezentacija istog

Na temelju Odluke o raspisivanju javnog Poziva i načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Buja - Buie za 2020. godinu namijenjenih financiranju programa, projekata i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Buja - Buie, gradonačelnik Grada Buja - Buie raspisuje javni Poziv za financiranje programa, projekata i manifestacija na području Grada Buja - Buie u 2020. godini.

Grad Buje-Buie poziva udruge koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u ovom Pozivu da se prijave na financijsku podršku programima, projektima i manifestacijama udruga koji djeluju na području Gradai/ili su korisnici s područja Grada te doprinose razvoju prioritetnih područja iz ovog Poziva.

Javni natječaj objavljuje se 07.01.2020., a rok za podnošenje prijava traje do 07.02.2020. godine.

Ukupna vrijednost natječaja iznosi 221.500,00 kuna.

Cjelokupnu natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati u zatvorenoj omotnici, preporučenom poštom na adresu Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Riva 8, 52100 Pula ili osobno predati u prijamni ured Zaklade (od ponedjeljka do petka od 8:00 do 15:00 sati).

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr najkasnije do 31.01.2020. godine.

Natječajna dokumentacija dostupna je na mrežnim stranicama Grada Buje - Buie ili mrežnim stranicama Zaklade u dijelu otvoreni natječaji.

U želji da se zainteresiranim prijaviteljima predstave uvjeti Javnog poziva, olakšaju prijavu na isti te omoguće postavljanje pitanja vezana uz eventualne nedoumice Grad Buje - Buie i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pozivaju predstavnike organizacija civilnog društva da se odazovu pozivu i sudjeluju na prezentaciji koja će se održati u srijedu 15.01.2020. godine u 16.30 sati u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Buje (I kat, vijećnica), Trg Josipa Broza Tita 6.

Službeni Poziv možete pronaći ovdje.