2. Poziv na tribinu “Novi ugovori o korištenju prostora u Rojcu”

Poziv na tribinu “Novi ugovori o korištenju prostora u Rojcu”

U prosincu 2018. godine većini udruga ističu ugovori o korištenju prostora u DC-u Rojc te će Grad Pula pripremiti uvjete javnog natječaja, sukladno novom propisu, za njihovu ponovnu dodjelu. To je iznimna prilika za razgovor o uspostavljanju primjerenijeg sustava, izradi funkcionalnijih i pravednijih kriterija za korištenje prostora te za unaprjeđenje upravljanja zgradom. Tim povodom Grad Pula organizira tribinu usmjerenu oblikovanju novih kriterija za korištenje prostora koji će više odgovarati potrebama, koje moraju biti usmjerene prema društvenom i kulturnom razvoju zajednice. Tribinu će moderirati Mirela Travar.

Program tribine

U uvodnom dijelu tribine Dušica Radojčić, predsjednica Koordinacije DC Rojc, predstavit će rezultate intervjua sa svim korisnicima prostora u Rojcu. Jasmina Nina Kamber, pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule, opisat će dinamiku i zakonske obaveze raspisivanja natječaja za dodjelu prostora u Rojcu te podršku Grada Pule metodi uključivanju korisnika u kreiranje uvjeta. Mirna Radolović, pomoćnica pročelnika UO za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu, bit će na raspolaganju za odgovore na pitanja.

Društveni centar Rojc ima dobru perspektivu da postane uzoran model funkcioniranja i upravljanja, da se postigne željena transparentnost u odlučivanju i veće zadovoljstvo korisnika i korist za zajednicu.

Više možete pronaći na službenim web stranicama Grada Pule: www.pula.hr