2. Poziv na radionicu za pripremu projekata u suradnji sa LAGURom “Istarska batana”

Sve zainteresirane pozivamo na dvodnevnu Radionicu pisanja, prijave i provedbe projekata koju Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) „Istarska batana“ u suradnji sa nama organizira u prostoru Multimedijalnog centra 3MC na adresi Centar 58 u Medulinu, u četvrtak 22.3.2018. i petak 23.3.2018.

Radionica je usmjerena budućim prijaviteljima na natječaje LAGUR-a s naglaskom na ribare, odgojno obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva, gospodarski sektor ribarstva, turizma i ugostiteljstva te javni sektor, a koji imaju sjedište i djeluju na području djelovanja LAGUR-a: gradovi Rovinj i Vodnjan te općine Medulin, Ližnjan, Fažana, Bale, Svetvinčenat, Barban, Kanfanar i Marčana.

Radi ograničenog broja polaznika, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite prijavom putem sljedećeg linka https://goo.gl/forms/V5A8LBjeEyRAdhSb2 najkasnije do 16.3.2018.g. Dozvoljena je prijava jednog predstavnika organizacije, dok će u slučaju eventualnih slobodnih mjesta obavijest biti objavljena 19.3.2018.g. na  web stranici www.lagur-istarska-batana.hr. Svim će prijavljenima biti poslana potvrda o sudjelovanju na radionici.

Program radionice nalazi se u prilogu.