1. Novosti iz udruga
  2. Poziv na prijave za sudjelovanje u kontinuiranom obrazovnom programu na temu razvoja organizacija

Program Učionica u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART najavljuje kontinuirani obrazovni program Razvoj organizacija – Pisanje projekata, prikupljanje sredstava, projektni menadžment i menadžment volontera.

Kroz program Učionica RIJEKA 2020 u suradnji s Udrugom za razvoj civilnog društva SMART najavljuje ciklus radionica namijenjenih predstavnicima organizacija civilnog društva, ustanova u kulturi te partnerima programa i predstavnicama lokalnih inicijativa 27 susjedstava. Svrha programa je jačanje kapaciteta pojedinaca, predstavnika OCD-a i ustanova u kulturi s područja Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Program se sastoji od radionica i kontinuirane mentorske podrške, a voditelji radionica/konzultanti su: Zvijezdana Schulz Vugrin, Slađana Novota i Igor Bajok, dugogodišnji stručnjaci u provedbi edukacija na navedene teme.

Sudjelovanje u edukacijskom programu je besplatno za izabrane sudionike.

Prijave su otvorene do 21. 5.2018.godine.

Više na: www.rijeka2020.eu