2. Poziv na okrugli stol “Civilno društvo - jedan od temelja razvoja grada Buzeta”

Poziv na okrugli stol “Civilno društvo - jedan od temelja razvoja grada Buzeta”

Zaklada i Grad Buzet organiziraju okrugli stol na temu: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja grada Buzeta“ s ciljem poticanja udruga s područja grada Buzeta na veći angažman i proaktivnost u zajednici. Ovaj je okrugli stol namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama te svim ostalim zainteresiranima s ciljem razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol održat će se u četvrtak, 17.11.2016. godine u Narodnom domu u Buzetu (gradska vijećnica) - II istarske brigade 2, od 17:00 – 18:30, sa sljedećim dnevnim redom:
17:00 – 17:15 Predstavljanje rezultata prijava na natječaj Programa javnih potreba Grada Buzeta za 2016. godinu (Elena Grah Ciliga, pročelnica Upravnog odjela za opće poslove, društvene djelatnosti i razvojne projekte Grada Buzeta)
17:15 – 17:30 Predstavljanje dosadašnjih rezultata prijava udruga sa područja grada Buzeta, na natječaje koje provodi Zaklada (Helga Može Glavan, upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva)
17:30 – 18:15 Rasprava svih sudionika, pitanja, upute
18:15 – 18:30 definiranje zaključaka

Pozivani ste da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području Grada Buzeta.
Molimo da nam Vaše sudjelovanje potvrdite na adresu e-pošte udruge@buzet.hr , a najkasnije do srijede, 16. studenoga 2016. godine.