2. Poreč - Okrugli stol o civilnom društvu i prezentacija natječaja za organizacije civilnog društva

Grad Poreč-Parenzo i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organiziraju okrugli stol na temu: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja Grada Poreča-Parenzo“ s ciljem poticanja organizacija civilnog društva s područja Grada Poreča-Parenzo na veći angažman i proaktivnost u njihovoj zajednici. Tom će prilikom biti prezentiran i Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva za 2017. godinu.

Ovaj je okrugli stol namijenjensvim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama te svim ostalim zainteresiranima s ciljem razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol održati će se u utorak, 14.02.2017. u Velikoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo, Obala maršala Tita 5, od 17:00 – 18:30. sa sljedećim dnevnim redom:

17:00 – 17:15 Predstavljanje rezultata prijava na Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u 2016 (najčešće pogreške u prijavama)

17:15 – 17:45 Prezentacija Javnog natječaja za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva za 2017. godinu

17:45 – 18:00 Najava i pregled natječaja i drugih izvora financiranja za udruge

18:00 – 18:30 Rasprava svih sudionika, pitanja, upute, zaključci, dogovori

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području Grada Poreča-Parenzo.

Molimo da nam Vaše sudjelovanje potvrdite na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr, najkasnije do ponedjeljka 13. veljače 2017.godine. S obzirom na važnost teme i natječaja, mole se organizacije da svakako netko od članova, predstavnika sudjeluje.