1. Novosti iz udruga
  2. Otvoren “Sportski poligon Vinež”

Otvoren “Sportski poligon Vinež”

U naselju Vinež otvoren je sportski poligon koji se sastoji  od prepona i vratila na tri razine te stupića za balansiranje. Stvoreno je mjesto za druženje, vježbu i sport te stvaranje uspomena za sadašnje i buduće generacije. Nositelj projekta je Mjesni odbor Vinež a u provedbu su bili uključeni zainteresirani mještani, članovi  NK Iskra Vinež, lokalni obrtnici i poduzetnici te članovi mjesnog odbora. Osim toga postavljene su i informativne tabele i naljepnice projekta koje je donirao obrt „Artea Grafika“.

Projekt  „ Sportski poligon Vinež“ je sufinanciran iz sredstava Fonda gradova i općina „Mali projekti za bolje sutra“ čijom se realizacijom rješavaju konkretni problemi koji su detektirani u lokalnoj zajednici. Ostvaruje se razvoj cjelokupne zajednice, potiče se građane da budu aktivniji te da volontiraju te se potiče suradnja javnog, privatnog i civilnog sektora.

Sredstva je dodijelila Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva te je ukupan fond raspisanog natječaja iznosio 200.000,00kn, a Mjesnom odboru Vinež ovim putem je dodijeljeno 15.000,00kn.