2. Oslobođena 2 mjesta za sudjelovanje na Akademiji za osobe s područja Sisačko – moslavačke županije

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu programa „Aktivni u zajednici“ održati će „Akademiju razvoja lokalnih zajednica“ 13. i 14. lipnja 2020. godine u Puli. Naime, Akademija se prvobitno trebala održati 14. i 15. ožujka, no zbog situacije nastale pojavom pandemije koronavirusa COVID – 19, ista je odgođena.

Akademija razvoja lokalne zajednice osmišljena je tako da educira ljude kako bi kroz stečena znanja i vještine, posebno osobne i društvene vještine, u svojoj lokalnoj zajednici pokrenuli promjene. Nakon prvog edukativnog dijela u lipnju u Puli, program Akademije nastavit će se kroz individualno mentorstvo prilagođeno provedbi konkretnih društvenih programa u pojedinim lokalnim zajednicama. Program Akademije je usmjeren na poboljšanje osobnih, poslovnih i društvenih vještina sudionika, provodi se u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, stoga je on besplatan za sudionike.

Zaklada je za sudjelovanje u Akademiji tražila ljude koji svjesno žive svoje mjesto, svoju društvenu i prirodnu okolinu, vrednuju život u svojoj zajednici, svjesni su mogućnosti koje postoje i žele nešto učiniti. Proteklih su dana održani online sastanci – razgovori s prijavljenim sudionicima te Zaklada s veseljem može potvrditi kako je uistinu pronašla ljude koji jesu ili žele postati pokretači u svojim zajednicama. Dokazali su nam da je motivacija i dalje prisutna te uz dobivenu dozu pozitivne vibre s veseljem iščekujemo naš susret.

Nažalost, obzirom da je termin Akademije pomaknut neki od prethodno prijavljenih sudionika neće biti u mogućnosti sudjelovati na Akademiji te su sukladno tome, oslobođena 2 mjesta za osobe koje žive na području Sisačko – moslavačke županije.

Dakle, ukoliko živite na području Sisačko – moslavačke županije i zainteresirani ste za sudjelovanje, prijavite se putem PRIJAVNICE te nam napišite zašto ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom programu.

Rok prijave je do 29. svibnja 2020. godine do 10:00 sati.

Sve dodatne informacije i pojašnjenja možete dobiti upitom na zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili pozivom na broj 052/212-938.

Akademija razvoja lokalnih zajednica provodi se u sklopu programa "Aktivni u zajednici" kojeg Zaklada provodi u okviru programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.