1. Novosti iz civilnog društva
  2. Općina Karojba objavila je natječaj za financijsku podršku Organizacijama civilnog društva

Općina Karojba objavila je natječaj za financijsku podršku Organizacijama civilnog društva

Općina Karojba objavila je Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Karojba za 2018. godinu. Natječaj je namijenjen udrugama i drugim organizacijama civilnog društva koje su programski usmjerene na rad za opće dobro.

Prijavu programa/projekta/manifestacije mogu podnijeti udruge i druge OCD sa sjedištem na području Općine Karojba i/ili koje provode program/projekt/manifestaciju na području Općine i/ili za korisnike s područja Općine Karojba i to u 4 prioritetna područja:

  •  SOCIJALNA SKRB I ZDRAVSTVO
  • KULTURA
  •  SPORT
  •  OSTALA PODRUČJA

Cilj ovog Natječaja je pružanje potpore aktivnostima koje će doprinijeti unaprjeđenju kvalitete života, odnosno očuvanju i povećanju društvenog standarda na području Općine Karojba.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 63.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 500,00 kuna, a najveći ovisi o prioritetnom području ( socijalna skrb i zdravstvo - 10.000,00 kuna, kultura - 8.000,00 kuna, sport - 10.000,00 kuna i ostala područja - 1.000,00 kuna).

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima kao i ostala obavezna dokumentacija a svi detalji navedeni su u Uputama za prijavitelje.
Sve informacije vezane za natječaj i prijavnu dokumentaciju dostupne su na mrežnim stranicama Općine Karojba (www.karojba.hr).

Rok za podnošenje prijava je 24. listopada 2018. godine.

Povratak na prethodnu stranicu