2. Općina Karojba objavila je natječaj za financijsku podršku Organizacijama civilnog društva

Općina Karojba objavila je Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz Proračuna Općine Karojba za 2018. godinu. Natječaj je namijenjen udrugama i drugim organizacijama civilnog društva koje su programski usmjerene na rad za opće dobro.

Prijavu programa/projekta/manifestacije mogu podnijeti udruge i druge OCD sa sjedištem na području Općine Karojba i/ili koje provode program/projekt/manifestaciju na području Općine i/ili za korisnike s područja Općine Karojba i to u 4 prioritetna područja:

•  SOCIJALNA SKRB I ZDRAVSTVO
  • KULTURA
  •  SPORT
  •  OSTALA PODRUČJA

Cilj ovog Natječaja je pružanje potpore aktivnostima koje će doprinijeti unaprjeđenju kvalitete života, odnosno očuvanju i povećanju društvenog standarda na području Općine Karojba.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 63.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 500,00 kuna, a najveći ovisi o prioritetnom području ( socijalna skrb i zdravstvo - 10.000,00 kuna, kultura - 8.000,00 kuna, sport - 10.000,00 kuna i ostala područja - 1.000,00 kuna).

Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima kao i ostala obavezna dokumentacija a svi detalji navedeni su u Uputama za prijavitelje.
Sve informacije vezane za natječaj i prijavnu dokumentaciju dostupne su na mrežnim stranicama Općine Karojba (www.karojba.hr).

Rok za podnošenje prijava je 24. listopada 2018. godine.