2. Okrugli stol o civilnom društvu i prezentacija Programa javnih potreba za 2017. u Novigradu

Grad Novigrad i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva i organiziraju okrugli stol na temu: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja Grada Novigrada“ sa ciljem poticanja udruga s područja grada Novigrada na veći angažman i proaktivnost u njihovoj zajednici. Tom će prilikom biti prezentirani i natječaji za Programe javnih potreba za 2017. godinu.

Ovaj je okrugli stol namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama te svim ostalim zainteresiranima sa ciljem razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol održati će se u utorak, 24.01.2017. u Gradskoj vijećnici, Veliki trg 1, od 17:00 do 18:30. sa sljedećim dnevnim redom:

17:00 – 17:15   Predstavljanje rezultata prijava na natječaj Programa javnih potreba Grada Novigrada2016. (najčešće pogreške u prijavama)

17:15 – 17:45   Prezentacija natječaja za Programe javnih potreba za 2017. godinu

17:45 – 18:00   Najava i pregled natječaja i drugih izvora financiranja za udruge

18:00 – 18:30   Rasprava svih sudionika, pitanja, upute, zaključci, dogovori

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području grada Novigrada.

Molimo da nam Vaše sudjelovanje potvrdite na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr, najkasnije do ponedjeljka, 23.siječnja 2017.godine.