2. Objavljeni rezultati 2. Natječaja za male projekte u zajednici “Mali projekti za bolje sutra”

Temeljem 2. Natječaja za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“ raspisanog 18.09.2019. godine Zakladna uprava odobrila je financijsku potporu za 13 organizacija ukupne vrijednosti 240.000,00 kuna. Za financiranje su odabrani slijedeći projekti:

-"Hižica puna priča", Društvo „Naša djeca“ Poreč u iznosu od 19,808.00 kn,
-"Nonice šijo, utroke plešejo" , Glazbeno društvo "Sokol" Buzet u iznosu od 14.349,60 kn,
-"Senzorni park Buje", Udruga ZIID Buje u iznosu od 20.000,00 kn,
-"Kreativni mještani za bolje sutra-unaprijedimo život lokalne zajednice", OŠ Svetvinčenat u iznosu od 19.014,88 kn,
-"TRADEinACTION", Pučko otvoreno učilište Buje u iznosu od 19.932,92 kn,
-"Prostor za humanost",  Gradsko društvo Crvenog križa Labin u iznosu od 18.914,65 kn,
-"Učionica u prirodi", Srednja škola Buzet u iznosu od 20.000,00 kn,
-"Skači-za Badernu smo jači", Mjesni odbor Baderna u iznosu od 19.745,00 kn,
-"Da li znate…? I po mjesnim odborima Buzeštine", Matica umirovljenika Hrvatske udruga Buzet u iznosu od 20.000,00 kn,
-"Novigradski vinogradi-I vigneti cittanovesi", Gradska knjižnica Novigrad - Cittanova u iznosu od 19.296,87 kn,
-"Edukacijom do zdravlja-u zdravom tijelu, zdrav duh", Planinarsko društvo Pazinka u iznosu od  14.440,00 kn,
-"Malo glazbe za bolje raspoloženje-Muzikoterapijske aktivnosti za stariju životnu dob", Zdravi Novigrad u iznosu od 18.828,12 kn,
-"Gradimo Park - obnova suhozida u Parku skulptura Dubrova",  Mediteranski kiparski simpozij u iznosu od 15.669,96 kn,

Obogaćivanjem kulturnog života lokalne zajednice kroz oslikavanje kućica za knjige, učenja istarskih plesova, šivanja istarskih nošnji, promicanja aktivnosti na otvorenom do opremanja multifunkcionalnog prostora u kojem će se održavati izložbe, predavanja, različite edukativne i kreativne radionice, samo su neke od aktivnosti koje će se provoditi tokom sljedeće godine.

Detaljnije o samim projektima možete pogledati ovdje.