2. Objavljeni natječaji programa Europa za građane 2014-2020

Objavljeni natječaji programa Europa za građane 2014-2020

Ured za udruge kao Kontakt točka programa Europa za građane poziva Vas na konferenciju Europa za građane/ke, koja će se održati u četvrtak, 25. siječnja 2018. godine, u Zagrebu, u kongresnom centru Forum. Konferencija se održava povodom objave natječaja u sklopu programa Europa za građane 2014-2020, a na istoj će biti predstavljene mogućnosti financiranja projekata u sklopu ovog programa te domaći i strani primjeri dobre prakse. Natječaje je raspisala Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA), a rok za prijavu je do 1. ožujka 2018. godine. Kao dodatak objavljenim natječajima, Agencija je objavila i novi Programski vodič za 2018. godinu u kojem su uvedene neke izmjene u odnosu na prošlogodišnji.

Osim toga, 8. veljače 2018. godine, u kongresnom centru Forum, Zagreb, biti će održana radionica za razradu projektnih ideja za prijavu na raspisane natječaje.

Prijavnicu i više informacija o konferenciji i natječajima u sklopu programa Europa za građane 2014-2020 možete pronaći ovdje.