2. Obilježavanje 10 godina “Našeg doprinosa zajednici”, utorak 5.12.2017.

Obilježavanje 10 godina “Našeg doprinosa zajednici”, utorak 5.12.2017.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Vas poziva na obilježavanje deset godina provedbe natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“.

Kroz deset uspješnih godina podržane su 202 građanske akcije, ukupne vrijednosti 2,5 milijuna kuna u novcu, ali puno veće vrijednosti u zajednicama u kojima su se provodile i to na području 6 županija: Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj, Ličko Senjskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji. Vrijednost ovih akcija se ogleda u uključenosti građana, različitih organizacija, lokalnih institucija, ustanova, lokalnih poduzetnika i više od 4790 volontera zbog čega im se, na Međunarodni dan volontera, želimo zahvaliti na njihovom doprinosu razvoja lokalne zajednice.

Podržimo zajedno volontere, aktiviste, udruge i sve građane koji pokreću i provode građanske akcije ili druge oblike aktivizma na događanju koje će se održati u Kinu Valli (Giardini 1, Pula) u utorak 5. prosinca 2017. godine s početkom u 11 sati.

Veselimo se Vašem dolasku!

Zahvaljujemo Pula Film Festivalu na podršci!

Natječaj „Naš doprinos zajednici“ Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva provodi se u okviru proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj na području sljedećih županija: do 2013. u   Istarskoj, Primorsko-goranskoj i Ličko-senjskoj županiji, a od 2014. godine na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinskozagorske

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva je partner Nacionalne zaklade u provedbi Decentraliziranog modela fnanciranja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj.