1. Novosti iz Zaklade
  2. Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge

Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva udruge koje imaju registrirano sjedište u Istarskoj županiji da se prijave na Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge.

Nakon uspješno provedenog prvog mentorskog programa, povratnih informacija udruga koje su sudjelovale, Zaklada nastavlja sa provedbom Mentorskog programa za udruge, kojim će se kontinuiranim pružanjem potpore udrugama s nedostatnim kapacitetom pomoći kako bi se okviri funkcioniranja postavili u skladu sa zakonskim propisima, ciljevima rada udruge i funkcioniranja sa članstvom. Cilj ovog natječaja je upravo pružati potporu udrugama u njihovom radu, usklađivanju sa Zakonskim propisima, potpori pri prijavi projekata i razradi načina ostvarenja zacrtanih ciljeva, a očekuje se i proaktivnost udruge i njenih članova za sudjelovanje u istom.

Rok za prijavu je do dana 01.08.2019. godine.

Prijava se podnosi na propisanim obrascima koji su zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom dostupni na web stranici Zaklade u dijelu „Otvoreni natječaji“: Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge.

Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu e-pošte: natjecaji@civilnodrustvo-istra.hr i to najkasnije do 24.07.2018. godine. Odgovori na pitanja poslat će se u najkraćem mogućem roku izravno na adrese onih koji su pitanja postavili.

Povratak na prethodnu stranicu