2. Natječaj za izobrazbu stručnog kadra u sportu na području Grada Pazina

Natječaj za izobrazbu stručnog kadra u sportu na području Grada Pazina

Zajednica sportskih udruga Grada Pazina, raspisala je Natječaj za sufinanciranje izobrazbe stručnih kadrova u sportu u 2018. godini za rad sportskih klubova (udruga) koje su članice Zajednice.

Cilj Natječaja je povećanje kvalificiranosti i broja stručnih osoba koje obavljaju trenerske i druge stručne poslove, kao bitnog preduvjeta za ostvarivanje kvalitetnih sportskih rezultata. Ukupan raspoloživ iznos ovog natječaja je 50.000,00 kuna a sufinancirat će se školovanje, osposobljavanje i usavršavanje trenera i/ili osoba koje obavljaju stručne poslove u sportu (voditelj, instruktor, učitelj).

Uvjeti natječaja, prijavni obrasci i sve dodatne informacije objavljeni su na stranicama Zajednice sportskih udruga Grada Pazina: http://www.zsu-pazin.hr/izvjestavanje/
Sva pitanja vezana uz Natječaj mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na sljedeću adresu elektroničke pošte: uprava@pazin-sport.hr i to najkasnije 10 dana prije isteka Natječaja.

Natječaj je otvoren do 31. listopada 2018. godine.