2. Nastavak predavanja u sklopu projekta SOS na FET-u

Nastavak predavanja u sklopu projekta SOS na FET-u

Zaklada je jučer, 24.01.2018. godine na Fakultetu za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" održala predavanje "Osobne vještine potrebne za društvenu promjenu". Predavanje je održano studentima 4. godine smjera Menagement i poduzetništvo na kolegiju Menadžment održiva razvoja, a bavi se temom osobnih vještina od liderstva, individualnih inicijativa i proaktivnosti do organizacije i komunikacije. Daje se pregled potrebnih osobnih vještina te osobnog razvoja kao vrijednost ljudskog kapitala koji uz znanje i iskustvo čini dio društvenog kapitala jedne zajednice.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva ostvarila je suradnju s Fakultetom za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" te će se radionice u sklopu projekta SOS provoditi i u  nastavku 2019. godine.

Podsjećamo, Projektom SOS (socijaliziraj – osvijesti – samozaposli) želi se direktno utjecati na smanjenje stope nezaposlenosti i socijalne isključenosti radeći na konkurentnosti mladih na tržištu rada, rješavajući probleme nedovoljnog razvoja socijalnih i organizacijskih vještina te drugih kompetencija. Projekt provodimo u partnerstvu s Gradom Pula-Pola, udrugom Alumni FET Pula i Zakladom Slagalica iz Osijeka, a financiran je sredstvima Europske unije iz programa Europski socijali fond.