2. Okrugli stol o civilnom društvu i prezentacija Programa javnih potreba za 2017. u Pazinu

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istra i Grad Pazin organiziraju okrugli stol na temu: „Civilno društvo – jedan od temelja razvoja Grada Pazina“ s ciljem poticanja udruga s područja Grada Pazina na veći angažman i proaktivnost u njihovoj zajednici. Tom će prilikom biti prezentiran i Javni natječaj za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Pazina za 2017. godinu.

Okrugli stol je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama te svim ostalim zainteresiranima sa ciljem razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Okrugli stol će se održati u Društvenom centru Veli Jože Pazin, u četvrtak, 2. veljače 2017. godine, od 17:00 – 18:30 sa sljedećim dnevnim redom:

17:00 – 17:10 Uvodna riječ predstavnice Zaklade

17:10 – 17:20 Predstavljanje rezultata prijava na javni natječaj Programa javnih potreba Grada Pazina za 2016. i predstavljanje Javnog natječaja za financiranje programa/projekata/manifestacija od interesa za opće dobro iz proračuna Grada Pazina za 2017. godinu.

17:20 – 17:50 Pregled dosadašnjih izvješća i najčešće pogreške

17:50 – 18:30 Rasprava svih sudionika, pitanja, upute, zaključci, dogovori

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće

aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području Grada Pazina.

Molimo da nam Vaše sudjelovanje na okruglom stolu potvrdite na adresu e-pošte:

drustvene.djelatnosti@pazin.hr najkasnije do 1. veljače 2017.