2. Najava drugog rok za prijavu na Poziv u području obrazovanja za održivi razvoj

Najava drugog rok za prijavu na Poziv u području obrazovanja za održivi razvoj

Ured za Udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je informacije o drugom roku za dostavu projektnih prijedloga u sklopu Poziva "Osnaživanje doprinosa organizacija civilnoga društva obrazovanju za održivi razvoj za unaprjeđenje ekonomske i socijalne kohezije".
Temeljem provedene administrativne provjere, utvrđeno je da će postojati neiskorištena sredstva unutar prve grupe za financiranje te se sukladno uvjetima Poziva otvara drugi rok za prijavu. Konačan iznos preostalih sredstava bit će poznat po završetku postupka dodjele u okviru 1. roka i bit će objavljen na mrežnim stranicama Ureda za udruge.

Cilj poziva je promicati doprinos organizacija civilnoga društva ekonomskoj i socijalnoj koheziji te održivom razvoju lokalne zajednice.
Najniža vrijednost potpore unutar 1. grupe aktivnosti, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 140.000,00,00 kuna dok najviša vrijednost potpore iznosi 500.000,00 kuna.

Za prvu grupu za dodjelu sredstava, udruga prijavitelj treba zadovoljiti dodatne uvjete:

• da do sada nije provodila projekt financiran iz EU sredstava kao nositelj projekta
  • da nema godišnji prihod veći od 500.000,00 kuna

Sve dodatne uvjete natječaja i potrebnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.
Na 2. rok ovog Poziva možete se prijaviti do 10. prosinca 2018. godine.