2. Nacionalni park Krka podupire projekte i programe organizacija civilnog društva

Nacionalni park Krka podupire projekte i programe organizacija civilnog društva

Javna ustanova "Nacionalni park Krka" raspisala je natječaj za financiranje projekata i programa udruga civilnog društva koje djeluju za opće dobro na području: zaštite prirode i okoliša, promocije održivog razvoja, edukacije i rada s djecom i mladima, edukacije i rada s djecom i mladima s teškoćama, edukacije i rada s osobama s invaliditetom, zaštite i očuvanja nematerijalnih kulturnih dobara, zaštite i očuvanja kulturnih dobara, kulturno - umjetničkog amaterizma (glazba, folklor), glazbe i glazbeno-scenske umjetnosti, suvremenog plesa i pokreta, dramskih umjetnosti i kazališnog amaterizma, književnih manifestacija, muzejsko - galerijskih djelatnosti, likovne umjetnosti i dizajna, zaštite zdravlja, razvoja sporta i sportskih aktivnosti, organizacije sportskih manifestacija, zaštite ljudskih prava i sloboda, humanitarne djelatnosti, razvoja civilnog društva, brige za stare i nemoćne, socijalnih usluga, prava branitelja Domovinskog rata, razvoja demokracije, borbe protiv nasilja u društvu, prevencije bolesti ovisnosti, kvalitete življenja, izdavačke djelatnosti, itd.

Više o uvjeta natječaja potražite na poveznici: