2. Nacionalna zaklada raspisala pet natječaja

Nacionalna zaklada raspisala pet natječaja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je četiri natječaja za dodjelu institucionalnih podrški i jedan natječaj za financiranje projekata. Raspisani su natječaji za dodjelu institucionalnih podrški: udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, udrugama osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini, udrugama iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj koje djeluju na lokalnoj razini te udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade.

Uz navedeno, raspisan je i natječaj "Društveni kapital zajednice" za razvoj lokalnih zajednica uz visinu financijske podrške od 25.000,00 do 40.000,00 kuna.

Rok za prijavu je do 12:00 sati 17. rujna 2018. godine za internetske prijave, dok je potvrdu o verifikaciji postavljene dokumentacije potrebno dostaviti isključivo poštom do 17. rujna 2018. godine.

Više na sljedećem linku: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/