2. Nacionalna zaklada raspisala četiri natječaja

Nacionalna zaklada raspisala četiri natječaja

Nacionalna zaklada je raspisala četiri natječaja za dodjelu institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i razvoju civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, udrugama koje u prethodnim razdobljima nisu koristile institucionalnu podršku Nacionalne zaklade, udrugama iz Domovinskoga rata u Republici Hrvatskoj koje djeluju na lokalnoj razini i udrugama osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini.

Institucionalne podrške su specifičan oblik ulaganja Nacionalne zaklade u stabilizaciju i razvoj isključivo udruga registriranih u Republici Hrvatskoj, a ostvaruju se na rok od 3 godine.

Način prijave detaljno je opisan u Uputama za prijavitelje te je iste potrebno dobro proučiti, a rok za prijavu je do 12:00 sati 16. rujna 2019. godine.

Više o uvjetima natječaja možete pronaći na stranicama Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na sljedećem linku: https://zaklada.civilnodrustvo.hr/