2. Nacionalna konferencija o volonterstvu, Zagreb 4.04.2019.

Nacionalna konferencija o volonterstvu, Zagreb 4.04.2019.

Nacionalna konferencija o volonterstvu "Pozitivna struja volonterstva" održat će se 4. travnja 2019.u Zagrebu ( Hotel Dubrovnik, ul. Ljudevita Gaja 1).  Konferencija će ponuditi priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, panel i radionice stručnjaka iz različitih područja volontiranja i uspostavljanje kontakata i razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima. Svoja iskustva i znanja na ovoj konferenciji ponudit će stručnjaci iz Danske, Belgije, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske.

U posljednjih nekoliko godina značajno je porastao interes za volontiranje i to u svim društvenim područjima, a time i očekivanja od onih koji ovo područje uređuju i razvijaju.
Razvoj volonterstva tema je koja obuhvaća široko društveno područje i ima velike potencijale utjecaja na ukupni društveni razvoj, ali i zahtjeva strateški pristup i kontinuirane inovacije.

Konferencija je namijenjena svim organizatorima volontiranja i volonterskim centrima, kao i ostalim relevantnim dionicima i donositeljima odluka u području razvoja volonterstva.
Program konferencije možete pogledati OVDJE.

Prijave za konferenciju bit će otvorene uskoro. Više informacija možete pronaći na web stranici Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.