1. Novosti iz civilnog društva
  2. Nacionalna konferencija o volonterstvu, Zagreb 4.04.2019.

Nacionalna konferencija o volonterstvu, Zagreb 4.04.2019.

Nacionalna konferencija o volonterstvu "Pozitivna struja volonterstva" održat će se 4. travnja 2019.u Zagrebu ( Hotel Dubrovnik, ul. Ljudevita Gaja 1).  Konferencija će ponuditi priče uspješnih primjera razvoja volonterstva, panel i radionice stručnjaka iz različitih područja volontiranja i uspostavljanje kontakata i razmjenu iskustava s organizatorima volonterskih programa i volonterskim centrima. Svoja iskustva i znanja na ovoj konferenciji ponudit će stručnjaci iz Danske, Belgije, Njemačke, Irske, Slovenije i Hrvatske.

U posljednjih nekoliko godina značajno je porastao interes za volontiranje i to u svim društvenim područjima, a time i očekivanja od onih koji ovo područje uređuju i razvijaju.
Razvoj volonterstva tema je koja obuhvaća široko društveno područje i ima velike potencijale utjecaja na ukupni društveni razvoj, ali i zahtjeva strateški pristup i kontinuirane inovacije.

Konferencija je namijenjena svim organizatorima volontiranja i volonterskim centrima, kao i ostalim relevantnim dionicima i donositeljima odluka u području razvoja volonterstva.
Program konferencije možete pogledati OVDJE.

Prijave za konferenciju bit će otvorene uskoro. Više informacija možete pronaći na web stranici Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.

Povratak na prethodnu stranicu