2. Labin - Okrugli stol o civilnom društvu i natječaji “Mali projekti” i “Zajedno za zajednicu”

Grad Labin i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organiziraju Okrugli stol o civilnom društvu i prezentaciju trenutno dostupnih natječaja za organizacije civilnog društva.

Ovaj je okrugli stol namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim i privatnim ustanovama te svim zainteresiranim građanima u cilju razmjene informacija o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, stvaranja partnerstva i suradnji te novih razvojnih prilika u području civilnog sektora.

Također, s obzirom na važnost financiranja organizacija civilnog društva iz različitih izvora Zaklada će prezentirati trenutno dostupne natječaje različitih tijela, a poseban naglasak bit će i na dva otvorena natječaja Zaklade: Natječaj „Mali projekti za bolje sutra“ koji se raspisuje iz Fonda gradova i općina te Natječaj „Zajedno za zajednicu“ raspisanog iz istoimenog Tematskog Filantropskog fonda.

Okrugli stol i prezentacija održat će se u ponedjeljak, 06.03.2017. godine s početkom u 17:00 u Velikoj vijećnici gradske uprave, Titov trg 11, Labin.

Pozivamo Vas da svojim sudjelovanjem doprinesete radu ovog okruglog stola kako bi buduće aktivnosti svih aktera doprinijele razvoju civilnog sektora na području Labinštine.

Sudjelovanje je moguće potvrditi na adresu e-pošte zaklada@civilnodrustvo-istra.hr, do 06.03.2017. godine u 12:00.