1. Novosti iz udruga
  2. Kvalitetno planiranje i provedba volonterskih programa

Kvalitetno planiranje i provedba volonterskih programa

Volonterski centar Istra u suradnji s Gradom Pazinom organizira radni susret pod nazivom "Kvalitetno planiranje i provedba volonterskih programa". Susret će se održati u Pazinu 04. svibnja (četvrtak) s početkom u 18 sati, u Društvenom centru "Veli Jože" 154. brigade Hrvatske vojske 5.

Volonterski centar Istra će predstaviti osnovne pojmove vezane za volontiranje i kvalitetan rad s volonterima, a sudionici će imati priliku podijeliti vlastita iskustva volontiranja i rada s volonterima, raspravljati o najvažnijim problemima i dilemama te zajedno istražiti mogućnosti za poticanje i razvoj volonterstva na području Pazina, ali i cijele Istarske županije.

VCI poziva sve organizatore volontiranja i one koji to žele postati, kao i volontere i ostale dionike u području volonterstva da svojim aktivnim sudjelovanjem doprinesu ovom susretu i razvoju volonterstva u Istri.

Molimo da potvrdite svoj dolazak, navodeći naziv organizacije (ime i prezime) te broj osoba: vci@vci.hr ili mobitel 097 671 3214 (Nikola Jeličić).