2. Javni poziv za sufinanciranje projekata u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2020

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2020. godinu.

Postupak dodjele i isplate sredstava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2020. godinu odvija se prema Pravilima za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2020. godinu, a detalji za prijavu nalaze se u Uputama za prijavitelje.

Ukupna planirana vrijednost Javnog poziva u 2020. godini iznosi 7.500.000,00 kn, a javni poziv otvoren je do 30. listopada 2020. godine.

Više informacija o Javnom pozivu i natječajnoj dokumentaciji možete pogledati ovdje.