2. Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u procjeni prijava na natječaje Zaklade

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane osobe sa znanjem u području procjenjivanja projekata organizacija civilnoga društva da se prijave na Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u procjeni prijava na natječaje Zaklade.

Temeljem ovog Javnog poziva Zakladna uprava će imenovati po tri člana/ice Programskog odbora za natječaje kako slijedi:

• Natječaj za male projekte u zajednici „Mali projekti za bolje sutra“
  • Natječaj za sudjelovanje u mentorskom programu za udruge

Od izabranog procjenitelja/ice se očekuje raspoloživost u razdoblju od 11.-30.06.2018. godine kada će biti organizirana procjena prijava pristiglih na navedene natječaje. Imenovani članovi/ice Programskog odbora mogu za svoj rad ostvariti naknadu što će se definirati odlukom Zakladne uprave o imenovanju članova/ica Programskog odbora sukladno mogućnostima izvršenja financijskog plana Zaklade.

Rok za prijavu je do dana 21.05.2018. godine.

Ako niste osobno zainteresirani za prijavu molimo Vas da ovaj poziv proslijedite osobama za koje mislite da bi mogle biti zainteresirane.