1. Novosti iz udruga
  2. Janko Popović Volarić u novoj glumačkoj ulozi razvija punjač za seniore

Janko Popović Volarić u novoj glumačkoj ulozi razvija punjač za seniore

Počela je nova hvalevrijedna akcija naše drage partnerske Zaklade Slagalica u suradnji sa Zakladom Zajednički put pod nazivom "Punjač za seniore" kojoj je cilj prikupiti sredstva za podizanje kvalitete života starijih osoba i njihovo uključivanje u život zajednice. U sklopu kampanje snimljena je zanimljiva priča o gospodinu Vremenu čiju je ulogu preuzeo glumac Janko Popović Volarić. Kao gospodin Vrijeme, on omogućava svemu da ostari: staru odjeću pretvara u vintage, stare automobile u oldtimere, a prosječno vino u vrhunsko, a njegov omiljeni proizvod su upravo seniori, no za njihov razvoj potrebna mu je pomoć. U sklopu kampanje organizatori planiraju nekoliko zanimljivih događanja, a prvo je održano u nedjelju na Sajmu antikviteta na Britanskom trgu gdje je postavljen štand SUPERSENIORA te koji su uz Janka Popović Volarić posjetili i Antonija Blaće, Bojana Gregorić Vejzović, Mila Elegović, Nada Rocco, Senka Bulić, Rene Medveščak, Slavko Sobin, Loredana Bahorić i brojni drugi.

U ovoj nadahnujućoj i posebnoj kampanji sudjelovati mogu svi građani, doniranjem putem platforme www.doniraj.org i to do 25. listopada 2017. godine, a prikupljenim sredstvima podržat će se projekti udruga na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije koji će biti odabrani putem posebnog javnog natječaja. Cilj je osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te poduprijeti razvoj novih projekata koji podižu kvalitetu života starijih osoba.

Kampanja je dio cjelovitoga programa SUPERSENIORI koji Zaklada Zajednički put i Zaklada Slagalica provode drugu godinu za redom te putem koje su u projektnim aktivnostima sudjelovale ukupno 603 starije osobe i 56 volontera, a ukupan iznos financijske podrške dodijeljene udrugama je 189.000,00 kn. Kreativni koncept kampanje „Punjač za seniore“ potpisuje marketinška agencija Utorak, a podržavaju je i medijska agencija McCann Universal, produkcijska kuća Centralna jedinica te agencija za odnose s javnošću PR365 studio.

Spot s Jankom Popovićem Volarićem u ulozi gospodina Vremena pogledajte na https://youtu.be/qQcg2wknhX4, a sve dodatne informacije o kampanji, popratnim događanjima te programu SUPERSENIORI pročitajte na www.superseniori.hr