1. Novosti iz udruga
  2. Humanitarna akcija “Jedna za druge”

Humanitarna akcija “Jedna za druge”

Udruga "Naš san Njihov Osmijeh" dana 03. sudenog 2017. godine započela je provedbu humanitarne akcije "Jedna za druge". Akcija se provodi već 8. godinu za redu, a cilj je uz što više organizacija sudionika prikupiti što veću količinu namirnica i higijenskih sredstava na bazi jedan čovjek - jedan porizvod. Do sada se akciji "Jedna za druge" priključilo 62 organizacije

Osim ove hvalevrijedne akcije, Humanitarna udruga "Naš san Njihov Osmijeh" provodi i humanitarnu akciju pod nazivom "Slušaj svoj srce" putem koje svaki mjesec volonteri udruge odlaze na put kroz 2-4 županije kako bi prikupili potrebite artikle koje potom doniraju potrebitim obiteljima. Datume posjete županijama te više o samoj akciji možete pronaći na službenoj web stranici www.nsno.hr.

Udruga uz pomoć 100 volontera trenutno potpomaže preko 1000 obitelji na području cijele Republike Hrvatske, a donacije namirnica moguće je u Istarskoj županiji donijeti u skladište udruge u Puli na adresi Koparska 52 i to svaki utorak i četvrtak od 17 do 19 sati.