2. HBOR raspisao javni natječaj za dodjelu donacija “Stvaramo jednake mogućnosti”

HBOR raspisao javni natječaj za dodjelu donacija “Stvaramo jednake mogućnosti”

HBOR je raspisao Javni natječaj za dodjelu donacija "Stvaramo jednake mogućnosti" za provođenje humanitarnih projekata, unapređenje kvalitete života i/ili zdravlja te poticanje socijalne uključenosti na područjima Republike Hrvatske s manje mogućnosti - I. do IV. skupina jedinica lokalne samouprave koje se prema vrijednosti indeksa nalaze u ispodprosječno rangiranima, sukladno Odluci o razvrstavanju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave prema stupnju razvijenosti (Narodne novine, br. 132/2017) koja se primjenjuje od 1. siječnja 2018.

Ukupna vrijednost javnog natječaja je 800.000,00 kuna, dok najviši iznos donacije po pojedinom projektu iznosi 50.000,00 kuna, što je ujedno i najviši iznos koji se smije zatražiti u prijavi projekta. Najniži iznos donacije po pojedinom projektu je 10.000,00 kuna.

Rok u kojemu se podnose prijave traje do 20. lipnja 2018. koji je ujedno i datum završetka trajanja Natječaja.